🎸 Blues Sale.bij Music All In: Korting op geselecteerd aanbod!

Bestel gemakkelijk de mooiste ukulele's

Shop voor de populairste western gitaren

Ga direct naar gitaarsnaren en bestel snel online

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

Nieuw: de Roland LX digitale piano's

Bezoek onze Piano & Vleugel showroom in Noordwijk

Bestel alle keyboards direct online

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

Kies uit verschillende handgemaakte violen

Hars voor strijkinstrumenten. Bestel eenvoudig online

Oefen in stilte. Bekijk elektrische strijkinstrumenten

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

Wij kopen jouw gebruikte instrument

Bekijk alle tweedehands gitaren

Bekijk alle tweedehands instrumenten

De mooiste tweedehands muziekinstrumenten van mei 2024

  • 4 min leestijd

Het is weer hoog tijd om enkele schitterende tweedehands muziekinstrumenten in het zonnetje te zetten tijdens deze mei 'bluesmaand' van Music All In. En natuurlijk niet alleen gitaren en mondharmonica’s vanwege de bluesmaand, maar een divers aanbod aan verschillende tweedehands instrumenten! Naast het grote aanbod aan tweedehands hebben we deze bluesmaand ook diverse kortingen, gave workshops en een geweldige winactie!

  

Fender American Standard Precision Bass 3-color sunburst RW

Dit is je kans om een in bijna nieuwstaat verkerende Amerikaanse Fender Precision basgitaar te kopen voor maar 1350 euro! De Fender Precision is legendarisch en al decennialang één van de meest verkochte en gebruikte basgitaren. Niet voor niks, want de Precision is tijdloos, klinkt geweldig, heeft een zeer comfortabele bespeelbaarheid en leent zich werkelijk voor ieder genre.

De sunburst body met rosewood toets is een combinatie die altijd werkt en de Precision Bass een tijdloze uitstraling geeft. De tortoise slagplaat maakt het helemaal af en geeft de Precision ook nog eens een hele chique uitstraling. Dus naast dat de Fender Precision toch al één van de meest geweldig klinkende en spelende basgitaren is, heeft dit exemplaar zeker ook zijn uiterlijk mee!

De unieke split single-coil pick-up, waar de P-Bass bekend om staat, geeft de basgitaar een unieke en veelzijdige klank waarbij je minder last hebt van ‘brom’. De simpele bediening met volume- en tonecontrole stelt je in staat om doeltreffend en intuïtief elke keer de perfecte sound te produceren.

Klik op de link voor meer informatie en foto’s van de Fender American Standard Precision Bass sunburst RW.

 

Uebel Classic Besklarinet

De Uebel Classic Bb klarinet is een professionele klarinet met een verfijnde klank en gemaakt van de meest hoogwaardige materialen. Kwaliteit, duurzaamheid en een rijke en warme klank is waar Uebel om bekend staat. De Classic Bb klarinet wordt dan ook helemaal met de hand vervaardigd in Duitsland door louter meester instrumentbouwers.

Met zijn volle, warme klank is de Uebel Classic Bb klarinet breed inzetbaar van jazz tot klassiek en alle stijlen daartussenin. De Uebel biedt een zeer prettige speelervaring met zijn hoge kwaliteit lederen polsters, nauwkeurig vormgegeven toonopeningen en nauwgezet afgestemde sleutels.

Zowel voor de beginnende speler als de doorgewinterde muzikant is de Uebel Classis Bb klarinet een duurzame en geweldig klinkende klarinet die je jarenlang speelplezier belooft. De Classic is in een uitmuntende staat en vertoont slechts wat kleine gebruikerssporen.  

Klik op de link voor meer informatie en foto’s van de Uebel Classic Bb klarinet.

 

Fender USA 60th Anniversary Diamond Edition Commemorative Stratocaster 

Wauw! Dit is een bijzondere USA Stratocaster. Ter gelegenheid van het zestigjarig bestaan van het iconische model werd deze Limited Edition Diamond Edition uitgebracht. Geschikt voor zowel de speler als de verzamelaar, of natuurlijk een combinatie daarvan!

Deze Fender Stratocaster USA 60th Anniversary Diamond Edition elektrische gitaarheeft een aantal unieke kenmerken. Zo heeft hij een gestempelde 60th diamanten nekplaat, een ingelegd embleem op een originele vorm headstock, drie American Vintage single-coils, H/S/H routing en een speciale zilveren hardshell koffer.

Naast deze unieke extra’s heeft deze Amerikaanse Stratocaster uiteraard ook de beste specs van wat Fender te bieden heeft met o.a. een Amerikaanse tweepunts gesynchroniseerde tremolo-brug met roestvrijstalen zadels, een moderne C-shape esdoorn hals met 9,5 inch radius en een rosewood toets.

Klik op de link voor meer informatie en foto’s van de Fender Stratocaster USA 60th Anniversary Diamiond Edition.

 

Arnold & Sons ASS - 101C sopraansaxofoon 

De gebogen sopraansaxofoon ASS – 101C van Arnold & Sons is een geweldige saxofoon voor de beginnende saxofoonspeler. De prijs-kwaliteitverhouding is namelijk ontzettend goed waardoor je echt een erg goede saxofoon hebt voor een relatief lage prijs. Zeker als tweedehands saxofoon, met enkel wat lichte gebruikerssporen.

Ook voor kinderen die nog te klein zijn voor een altsaxofoon biedt deze gebogen sopraansax een uitkomst. De 101C is verder voorzien van een hoge F# en heeft hoogkwalitatieve Pisoni-polsters.

Kortom: een comfortabel spelende, goede klinkende gebogen sopraansaxofoon met een goede intonatie voor elke beginnende of gevorderde saxofoonspeler!

Klik op de link voor meer informatie en foto’s van de Arnold & Sons ASS 101C sopraansaxofoon.

 

Yamaha YFL-482H dwarsfluit incl B- voet

De Yamaha YFL-482H dwarsfluit, vervaardigd uit hoogwaardig sterling zilver, is een professionele dwarsfluit uit het hogere middensegment van Yamaha. Het innovatieve Japanse merk Yamaha staat bekend als duurzaam en uiterst betrouwbare producent van muziekinstrumenten dat een jarenlange reputatie van bekwaamheid en vakmanschap heeft opgebouwd. Deze YFL-482H is daar dan ook zeker geen uitzondering op!

De B-voet is een toevoeging die het bereik van de YFL-482H vergroot. Zodoende kun je met deze dwarsfluit lagere tonen blazen dan met een standaard C-voet. Verder heeft deze fluit ook een offset G-systeem. De G-klep is hierbij iets verder van de andere toetsen geplaatst. Hierdoor komt er minder spanning op je handen te staan is het fluitspelen minder vermoeiend voor je vingers.

De YFL-482H is een zogenaamd Frans model, wat betekent dat de dwarsfluit is voorzien van open kleppen voor een betere controle. Het split-E mechanisme zorgt weer voor een beteren intonatie en respons van de hoge E zodat ook deze noot makkelijker zuiver te spelen is.

Klik op de link voor meer informatie en foto’s van de Yamaha YFL-482H dwarsfluit met B-voet

Update: Deze dwarsfluit is al weer verkocht.

 

Nog meer te gekke tweedehands muziekinstrumenten

Uiteraard is dit slechts het topje van de ijsberg en hebben we nog veel meer prachtige tweedehands muziekinstrumenten. Neem een kijkje op de  tweedehands muziekinstrumenten-pagina of in de showroom van onze muziekwinkel in Noordwijk, daar vind je nog veel meer te gekke tweedehands muziekinstrumenten!

 

 

 

 

 

Laat een reactie achter (alle velden verplicht)

Reacties worden handmatig goedgekeurd, voordat deze zichtbaar worden.

Zoeken

z