Advies nodig?

Jan Aandewiel jr

071 - 361 56 98

Elektrische drums

Elektrische drums

Sinds de jaren negentig is het elektrische drums flink doorontwikkeld. Elektrische drums zijn er van verschillende merken maar de meest populaire zijn de Roland Elektrische drums V-drum serie en het Yamaha elektrisch drumstel. Beide merken maken elektrisch drumstel in alle prijsklassen.

Al een flinke tijd timmert het elektrische drumstel stevig aan de weg en dat is natuurlijk niet voor niets. Elektrische drumstellen zijn namelijk in eerste instantie interessant voor starters die niet gelijk de buurt onveilig willen maken en daarvoor zijn ook de echte startermodellen gemaakt.

De laatste jaren is het geluid echter van alle elektronische drumstellen dusdanig verbeterd dat het ook voor professionele drummers steeds interessanter wordt om met een elektrisch drumstel aan de slag te gaan voor bijvoorbeeld studio-opnames.

Onze specialisten worden door onder andere Roland en Yamaha continu op de hoogte gehouden met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van elektrische drums. Mocht je dus vragen hebben over elektrische drumstellen, stel ze gerust aan onze specialisten!