Advies nodig?

Albert Houwaart

071 - 361 56 98

Gitaarsnaren

Welke snaren ga jij ga jij gebruiken voor je gitaar of basgitaar? Dat is een vraag die je jezelf meerdere malen kunt stellen. Het is altijd een uitdaging om de snaar uit te kiezen welke jij het prettigst vind. Dat is eigenlijk gewoon een kwestie van ondervinden omdat het aantal soorten gitaarsnaren of basgitaarsnaren vrijwel oneindig is.

Uiteraard is het wel van belang om goed te kijken naar het soort snaar dat je gitaar nodig heeft. Heb je een klassieke gitaar? Of juist een elektrische gitaar? En wat voor type gitaar heb je dan? Daarnaast is de dikte van de snaren erg belangrijk. Dikkere snaren geven vaak een vollere klank, terwijl dunnere gitaarsnaren weer voor meer speelgemak zorgen.

Ook voor je basgitaar gelden de bovenstaande dingen. Daarnaast is het bij bestellen in onze webshop goed om te kijken naar het aantal gitaarsnaren dat jouw bas telt. Uiteraard verkopen we bij Music All In ook snaren voor ukelele, banjo, mandoline en twaalfsnarige gitaren. Heb je vragen of kom je ergens niet uit? Stel ze gerust aan één van onze productspecialisten.