Ibanez AT10P Andy Timmons Sunburst

€ 1.075,00
Zet op verlanglijst
Merk: Ibanez
Net als in de auto industrie komen veel “oude” merken uit Europa en Amerika, maar sinds de jaren ’70 komt een groot deel van de grote merken uit Japan. De meeste zijn begonnen als kleine fabriekjes, met het namaken van de bekende Europese en Amerikaanse modellen. Zo ook de Japanse gitaargigant Ibanez. Een Japans merk met een Spaanse naam moet een lang verhaal opleveren. En dat doet het ook. ...
Productbeschrijving

Product:
Ibanez AT10P Andy Timmons Sunburst


Dit moet je weten:
Andy Timmons is een gerespecteerd sessiemuzikant die vele stijlen gespeeld heeft in de loop der jaren. Ook is hij vaak op het podium te zien en heeft hij deze gedeeld met heren zoals Steve Vai en Joe Satriani. Vroeger speelde deze man ook nog eens gitaar in de bekende glamrockband Danger Danger. Deze diversiteit van stijlen is terug te horen in dit signature model. Uiteraard zit er bij deze gitaar een mooie hardcase.


Wonderlijke combinatie van DiMarzio's:
De DiMarzio Cruiser humbuckers zitten bij de hals en het midden van de body. Dit zijn vrij traditoneel klinkende elementen met moderne aanpassingen. Ze klinken warmer dan normale single-coils maar toch behouden de bastonen hun attack. De Dimarzio AT-1 is een speciaal door Andy ontworpen element met een goede balans, warmte en helderheid. Deze AT-1 is wel gegarandeerd een harde rocker.


Beknopte informatie:

  • Nek: Maple
  • Body: Alder
  • Fretboard: Rosewood
  • Frets: Jumbo
  • Pickups: DiMarzioCruiser en AT-1
  • Bridge: Wilkinson WV6-SB tremolo bridge
  • Met hardcase


Garantietermijn:
2 jaar garantieOok verkrijgbaar in:


Specificaties
Shape: Strat
Neck: Maple
Brug: Tremelo
Elementen: DiMarzioCruiserTM / DiMarzio® AT-1TM
Houtsoort: Alder
Kleur: Sunburst
Koffer: Ja
Artikelnummer: A-54837
Merk: Ibanez
GTIN Nummer: 4515110916135
Type Feed: AT10P Sunburst
Klantenreviews
Schrijf als eerste een beoordeling voor dit product
Schrijf een beoordeling

Beoordeling