Ibanez FR365 Tri Fade Burst

€ 395,00

€ 295,00

Zet op verlanglijst
Merk: Ibanez
Net als in de auto industrie komen veel “oude” merken uit Europa en Amerika, maar sinds de jaren ’70 komt een groot deel van de grote merken uit Japan. De meeste zijn begonnen als kleine fabriekjes, met het namaken van de bekende Europese en Amerikaanse modellen. Zo ook de Japanse gitaargigant Ibanez. Een Japans merk met een Spaanse naam moet een lang verhaal opleveren. En dat doet het ook. ...
Korting 25%
Productbeschrijving

Product:
Ibanez FR365 Tri Fade Burst


Dit moet je weten:
Zoals je al aan de vorm kan zien is dit niet jouw avarage Ibanez gitaar. De Ibanez FR365 Tri Fade Burst heeft een lekker classy uitstraling waar de gouden hardware zeker goed bij in het plaatje past. Toch is het ook de eenvoud van de body die deze gitaar zijn krachtige uitstraling geeft. De vorm heeft nog het meeste weg van een telecaster, maar dan met een eigen twist.


Specificaties:
De mahonie body leent zich uitstekend voor een gitaar die geschikt is voor zowel de studio als het podium. De sustain is heerlijk rijk terwijl je niet met een tientonner-gitaar om je nek staat te shinen. Dankzij de cut-away kan je goed bij die laatste hoge fretten voor de climax van jouw te gek gave solo's. De Core Tone-elementen geven een volle en warme klank en kunnen akkoorden verrijken met mooie overtonen.


Eigenschappen:

  • Body: mahonie
  • Nek: palissander
  • Elementen: Core Tone
  • Brug: tight end vaste brug
  • frets: 22 Jumbo


Garantietermijn:
2 jaar garantie

Specificaties
Shape: Tele
Neck: Rosewood
Brug: Vaste brug
Elementen: Core Tone elementen
Houtsoort: Mahogany
Kleur: Zwart
Artikelnummer: A-59126
Merk: Ibanez
GTIN Nummer: 4515276693420
Type Feed: FR365 Tri Fade Burst
Klantenreviews
Schrijf als eerste een beoordeling voor dit product
Schrijf een beoordeling

Beoordeling