Bij Music All In versturen wij alle pakketten met PostNL. Wanneer je een bestelling plaatst, die bij ons voorradig is, voor 17:00 uur ’s middags, dan zorgen zij ervoor dat je het de volgende dag in huis hebt. Ben je niet thuis op het moment dat de postbode langskomt, dan bieden zij het de volgende dag nog een tweede keer aan. Weer gemist? Dan kan je het pakket nog 3 weken afhalen op het dichtstbijzijnde postkantoor.

Als ik een bestelling plaats, wanneer kan ik het verwachten?
Maandag: je pakket wordt bezorgd op dinsdag
Dinsdag: je pakket wordt bezorgd op woensdag
Woensdag: je pakket wordt bezorgd op donderdag
Donderdag: je pakket wordt bezorgd op vrijdag
Vrijdag: je pakket wordt bezorgd op zaterdag
Zaterdag: je pakket wordt bezorgd op dinsdag
Zondag: je pakket wordt bezorgd op dinsdag


Verzendkosten

Bij een bestelling boven een bedrag van € 50,- betaal je geen verzendkosten. Is je bestelling lager dan betaal je € 2,95. Een uitzondering is bladmuziek. Dit versturen wij altijd gratis, ook al is de ordergrootte minder dan € 50,-.
Wij leveren onze goederen alleen in Nederland, België en Luxemburg. Bezorgkosten per land zijn als volgt:

  • Nederland € 2,95, bestelling boven de € 50,- bezorging gratis
  • België € 2,95, bestelling boven de € 50,- bezorging gratis
  • Luxemburg € 2,95, bestelling boven de € 50,- bezorging gratis


Track & trace

Music All In verzend alle pakketten met PostNL. Zij werken met zogenoemde track & trace codes. Je krijgt van PostNL een track & trace code en de link per email opgestuurd, zodra wij je bestelling aan PostNL hebben meegegeven. Op deze manier houd je gemakkelijk zelf in de gaten waar je bestelling zich bevind. Op deze webpagina kan je de status bekijken: http://www.postnlpakketten.nl/klantenservice/tracktrace


Piano’s

Wanneer je bij Music All In een akoestische of digitale piano besteld, neemt onze klantenservice dezelfde dag nog contact met je op om een bezorgafspraak te maken.