Music All In gaat uiterst zorgvuldig om met de klantgegevens die je aan ons verstrekt. Wij waarborgen niet alleen de veiligheid, maar ook de integriteit en betrouwbaarheid van de data die uitgewisseld wordt met Music All In. Wanneer je wilt dat Music All In jou gegevens verwijderd uit onze database, is een e-mail of telefoontje genoeg. Neem contact op met klantenservice@musicallin.nl of (+31) 71-36-606 96.


SSL Beveiliging

Al het betalingsverkeer op onze website is streng beveiligd. Dankzij de SSL beveiliging worden alle transactiegegevens versleuteld over het internet verstuurd. Jij hoeft hier niks voor te doen. Je hebt geen speciale software nodig. Een SSL-verbinding herken je aan het “slot” in de onderste statusbalk van je browser. Wij beseffen dat je niet zit te wachten op pottenkijkers, wanneer je een bestelling plaatst. Of erger nog iemand die met je persoonsgegevens aan de haal gaat. De geheimhouding en bescherming van je gegevens zijn voor ons vanzelfsprekend. Wij werken niet voor de CIA en gebruiken je gegevens alleen voor het correct afhandelen van je bestelling. Je gegevens worden nooit doorgegeven, verkocht of verhuurt aan derden. Ook niet je e-mailadres.


Nieuwsbrief

Wij houden je alleen per nieuwsbrief op de hoogte, wanneer je zelf hebt aangegeven dat je deze graag ontvangt. Onder elke nieuwsbrief van Music All In vind je een link, waar je je direct kunt uitschrijven en niks meer ontvangt.


Websites van derden

In sommige gevallen verwijst Music All In naar websites van andere partijen. Let op! Wij kunnen de veiligheid en privacy daar niet garanderen, dus check hun voorwaarden goed voordat je daar gegevens achterlaat. Dit geld uiteraard niet voor onze betaalprovider Icepay. Hier garanderen we alles wat wie hierboven hebben uitgelegd en je persoonsgegevens en transactie gegevens zijn hier streng beveiligd.


Wanneer je toch nog met vragen zit omtrent de veiligheid en privacy, schroom dan niet contact met ons op te nemen en we beantwoorden met alle liefde al je vragen. Hier nogmaals onze contactgegevens:
klantenservice@musicallin.nl
(+31) 071 36 606 96