Gegevens

Music All-In Noordwijk B.V.
Keyserswey 63
2201 CX Noordwijk

071 36 156 98
klantenservice@musicallin.nl


KVK
28034962
ingeschreven onder beheer van Kamer van Koophandel Den Haag


BTW nummer
NL-003017990B01


Ons bedrijf

Het muziekwinkelbedrijf Music All In bestaat uit twee fysieke winkels en één webshop. Ooit 33 jaar geleden gestart als platen winkeltje in Noordwijkerhout door Jan Aandewiel. Het bedrijf heeft door de jaren heen een enorme groei gemaakt en is inmiddels één van de toonaangevende bedrijven in de branche. Bij Music All In geloven we in een persoonlijke benadering van onze klanten. We geloven in passie voor muziek maken en muziekinstrumenten en laten dat terug komen in de keuze bij ons assortiment. Daarnaast hebben we service, ook al is het een ruim begrip, hoog in het vaandel. We maken zelf allemaal muziek en kennen de leuke momenten van spelen, de problemen met je instrument, spoedgevallen en andere gekke situaties waar je als muzikant in terecht kan komen. Hierdoor weten we wat we aan service moeten bieden en doen dit met veel plezier.


Music All In Noordwijk

Onder de fysieke winkels bevind zich de hoofdvestiging in Noordwijk. Hier vind je meer dan 8000 m2 muziekinstrumenten. We verkopen hier vrijwel alle soorten instrumenten, accessoires en bladmuziek. Naast de showroom vind je in Noordwijk ook de centrale administratie, de inkoopafdeling, 4 reparatie ateliers en het logistieke centrum voor de webwinkel en distributie aan de filialen en klanten.


Webshop

Op onze webshop vind je een overzicht van ons assortiment, alle gegevens van het bedrijf en leuke informatie over o.a. merken en producten. Daarnaast kan je precies zien wie er werkt bij ons, wat ze doen, waar ze zelf op spelen en wat hun favoriete muziek is. Uiteraard kan je hier bestellen, contact opnemen met onze klantenservice, je account inzien en wijzigen. Daarnaast staan er nog veel mooie plannen klaar voor de nabije toekomst om met musicallin.nl een zo compleet mogelijke ervaring te bieden.