Music All In Noordwijk

Met 8000m2 de grootste instrumentshowroom van Nederland

Bezoekadres

Keyserswey 63 2201 CX Noordwijk

Routeplanner

071 361 56 98
071 361 76 07
info@musicallin.nl

Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00, 19:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00

facebook.com/musicallin
@musicallin

De productexperts van Music All In

Geschiedenis

Lang, lang geleden in een dorp hier vlakbij, was er een jonge prins die droomde van een eigen muziekwinkel. Het was 1980, het jaar dat Jan Aandewiel startte met zijn eerste eigen winkel in Noordwijkerhout. De winkel werd vernoemd naar het tv programma van Pim Jacobs: Music All In en begon als platenzaak, toch maakte Jan al snel de overstap naar muziekinstrumenten.

Het team van Jan werd al vroeg versterkt door zijn vrouw Anja en zijn broer Pieter. Met zijn drieën en enkele jaren later met nog meer versterking, groeide het bedrijf met een enorme vaart. Het was de tijd van de elektronische orgels en de introductie van het keyboard, de synthesizer en de digitale piano. Zodra de zaak gesloten was, speelden Jan en Pieter met hun band door de hele regio. Waren ze een avond thuis? Dan hielpen ze altijd wel ergens een collega muzikant in nood die kampte met een kapotte versterker, een gebroken snoer of welke noodsituatie dan ook.

Door de jaren heen ontwikkelde Music All In zich tot een muziekwinkel, die naast de verkoop van muziekinstrumenten en bladmuziek ook altijd bereikbaar was (en nog steeds is) voor service, problemen en reparaties. Alle muzikale problemen worden hier begrepen, omdat we zelf al jarenlang elk weekend ook de meest idiote situaties meemaken op en rondom het podium.

Ondertussen is Music All In een echt familiebedrijf, waar de 2e generatie Aandewiel in de voetsporen treed van hun ouders. Music All In is met een vestiging in Noordwijk van 8000 m2 en twee filialen, waarvan één in Rijswijk en één in Rotterdam één van de grootste muziekwinkels van de Benelux. In de 7 reparatie afdelingen doen we vrijwel alle onderhoud en reparaties van blaasinstrumenten, elektronica, gitaar, accordeon en strijkinstrumenten. Er wordt voor allerlei verschillende klanten gerepareerd Zo komen regelmatig de instrumenten van een plaatselijke harmonie voorbij, maar ook die van Koninklijke Luchtmacht Kapel.

Gelukkig is Music All In, ondanks de groei in de afgelopen jaren, in de basis hetzelfde gebleven als in de early days. Iedereen die bij ons werkt is muzikant, weet waar hij/zij over praat en kent alle leuke, gekke en vervelende aspecten van muziek maken.