Shure SE425CL In-Ear monitor drivers

€ 229,00
Zet op verlanglijst
Merk: Shure
Onder het motto: ‘You sing it. You say it. You Play it. We’ll help you amplify or record it’ maakt Shure sinds 1925 microfoons, phonografische cartridges, draadloze systemen, persoonlijke monitors (in-ear), mixers, audio processors en hoofdtelefoons. De oprichter, Sidney N. Shure, startte met een eenmanszaak waarin hij radio-onderdelen verkocht. Binnen drie jaar tijd had hij meer dan 75 med...
Productbeschrijving

Product:
Shure SE425CL In-Ear monitor drivers


Dit moet je weten:
De Shure SE425CL in-ears behoren tot de high end in-ear monitors van het wereldberoemde merk Shure. Een transparante, micro-driver in-ear hoofdtelefoon met twee-weg systeem uit de Sound-isolating Earphone serie. Deze in-ears zijn voorzien van een tweeter en woofer voor een uitgebalanceerd geluid. Oorspronkelijk zijn deze oordoppen bedoelt als monitoring voor artiesten, maar ze zijn tegenwoordig ook zeer geliefd thuis, in de sportschool of onderweg dankzij de isolerende werking en warme, maar uiterst gedetailleerde klank.


Weg met omgevingsgeluid:
Even lekker volledig afgesloten zijn van de buitenwereld. Met deze SE425 is het mogelijk, hij dempt namelijk 90% van het omgevingsgeluid! Dit maakt volledige concentratie mogelijk op muziek mogelijk; op het podium of on the road. Tegelijkertijd kunt u het geluidsniveau verminderen om uw gehoor niet te beschadigen.


Een in-ear op maat:
Omdat elk oor anders is, biedt de Fit Kit u drie maten (S, M en L) aan Soft Flex sleeves en zwarte foamsleeves. Een goede pasvorm is zeer belangrijk om de geluidsisolatie te optimaliseren en om een goede basrespons te krijgen. Daarnaast verhoogt dit uiteraard het draagcomfort tijdens een optreden.


Meegeleverde accessoires:
Inclusief soft-zip draagcase en diverse sleeves: EABKF1 in S/M/L, EASFX1 in S/M/L, EATFL en EAYLF1


Beknopte informatie:

  • Dubbele high-definition microdrivers
  • Tweeweg systeem: aparte woofer en tweeter
  • Geluidsisolerende oorsleeves voor verschillende groottes met tot 30dB isolatie
  • Impedantie: 22Ohm
  • Frequentiebereik: 20Hz - 19kHz
  • Gevoeligheid: 109dB SPL/mW
  • Kleur: transparant
Specificaties
Shure MPN: SE425-CL-E
Artikelnummer: A-50082
Merk: Shure
GTIN Nummer: 0042406178488
Type Feed: SE425-CL
Klantenreviews
Schrijf als eerste een beoordeling voor dit product
Schrijf een beoordeling

Beoordeling