Music All In gaat uiterst zorgvuldig om met de klantgegevens die je aan ons verstrekt. Wij waarborgen niet alleen de veiligheid, maar ook de integriteit en betrouwbaarheid van de data die uitgewisseld wordt met Music All In. Wanneer je wilt dat Music All In jou gegevens verwijderd uit onze database, is een e-mail of telefoontje genoeg. Neem contact op met klantenservice@musicallin.nl of (+31) 71-36-606 96.


Music All-In Noordwijk B.V. is de verantwoordelijke in de zin van de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp).


Wanneer u inzage wilt in de persoonsgegevens die Music All-In Noordwijk B.V. over u heeft vastgelegd of wanneer u gegevens wilt wijzigen omdat deze onjuist of onvolledig zijn, of deze wilt laten verwijderen of afschermen, dan kunt u per e-mail contact opnemen met Music All-In Noordwijk B.V. via Klantenservice@musicallin.nl. Music All-In Noordwijk B.V. zal u binnen vier weken meedelen welke persoonsgegevens zij omtrent u verwerkt en of zij aan een eventueel verzoek tot verwijdering, afscherming of verbetering zal of kan voldoen.


SSL Beveiliging

Al het betalingsverkeer op onze website is streng beveiligd. Dankzij de SSL beveiliging worden alle transactiegegevens versleuteld over het internet verstuurd. Jij hoeft hier niks voor te doen. Je hebt geen speciale software nodig. Een SSL-verbinding herken je aan het “slot” in de onderste statusbalk van je browser. Wij beseffen dat je niet zit te wachten op pottenkijkers, wanneer je een bestelling plaatst. Of erger nog iemand die met je persoonsgegevens aan de haal gaat. De geheimhouding en bescherming van je gegevens zijn voor ons vanzelfsprekend. Wij werken niet voor de CIA en gebruiken je gegevens alleen voor het correct afhandelen van je bestelling. Je gegevens worden nooit doorgegeven, verkocht of verhuurt aan derden. Ook niet je e-mailadres.


Nieuwsbrief

Wij houden je alleen per nieuwsbrief op de hoogte, wanneer je zelf hebt aangegeven dat je deze graag ontvangt. Bij inschrijving voor onze nieuwsbrief gebruiken we de door u opgegeven gegevens om u de nieuwsbrief toe te zenden. U kunt zich na inschrijving te allen tijden afmelden voor (het ontvangen van) de nieuwsbrief door het sturen van een e-mail aan klantenservice@musicallin.nl of via een link in de nieuwsbrief.


Websites van derden

In sommige gevallen verwijst Music All In naar websites van andere partijen. Let op! Wij kunnen de veiligheid en privacy daar niet garanderen, dus check hun voorwaarden goed voordat je daar gegevens achterlaat. Dit geld uiteraard niet voor onze betaalprovider Icepay. Hier garanderen we alles wat wie hierboven hebben uitgelegd en je persoonsgegevens en transactie gegevens zijn hier streng beveiligd.


Wanneer je toch nog met vragen zit omtrent de veiligheid en privacy, schroom dan niet contact met ons op te nemen en we beantwoorden met alle liefde al je vragen. Hier nogmaals onze contactgegevens:
klantenservice@musicallin.nl
(+31) 071 36 156 98