Yamaha C40 klassieke gitaar naturel

€ 129,00
Zet op verlanglijst
Alternatieven
Merk: Yamaha
Het merk Yamaha is opgericht in 1887, door Torakusu Yamaha. Hij bouwde dat jaar zijn eerste orgel. Het bekende logo, dat ook op de motoren is terug te vinden, zijn drie stemvorken door elkaar heen. Yamaha is als fabrikant van muziekinstrumenten begonnen en niet zoals veel niet-muzikanten denken met motoren. Vanaf 1900 bouwt Yamaha ook piano’s. Gitaren volgden in 1942 en vanaf de jaren ’60 en ’7...

Productbeschrijving

Product:
Yamaha C40 klassieke gitaar naturel


Dit moet je weten:
De C40 is een van Yamaha's voordeligste klassieke modellen van vol formaat, maar zijn kwaliteit en klank zijn voortreffelijk. Echt een koopje voor beginners. De Yamaha C40 sleepte zelfs de titel ''Best Stringed Instrument' in de wacht tijdens de Music Industry Awards ceremonie in Londen.

De C40 is in het begin van de jaren 90 gelanceerd en is intussen gegroeid tot één van de meest favoriete instrumenten bij docenten, beginnende gitaristen, maar ook gevorderde gitaristen. De gitaar heeft een uitzonderlijke speelbaarheid, een prachtige klank en een geweldige geluidskwaliteit. Met deze C40 heb je dus een geweldige gitaar in handen voor een geweldige prijs. Uiteraard heeft deze gitaar de gerenommeerde Yamaha kwaliteit en is daardoor ook erg duurzaam.


Beknopte informatie:

  • Snaren: nylon
  • Body: sparrenhout
  • Achterzijde: meranti


Garantietermijn:
2 jaar garantie

Specificaties
Houtsoort: Spruce
Cutaway: Nee
Pick Up: Nee
Starters model: Starters model
Koffer: Nee
Kleur: Naturel
Artikelnummer: A-8566
Merk: Yamaha
GTIN Nummer: 4957812496810
Type Feed: C-40
Albert beoordeelt de Yamaha C40 klassieke gitaar naturel

De Yamaha c-40 is een hele fijne beginners gitaar met een nette afwerking en een fijne lichte afstelling. De mat uitgevoerde neck zorgt voor een heerlijke bespeelbaarheid. Zijn klank is mooi helder en in balans, en voor een gitaar in deze prijs klasse uitzonderlijk te noemen. Bovendien is de yamaha uitgevoerd met goede mechanieken wat stemmen en op stemming houden een eitje maakt. De yamaha C-40 is een absolute aanrader voor de beginnende gitarist! (check voor de 3/4 versie de cs-40)

  • Fijne afstelling vanuit fabriek
  • Matte finish hals
  • Had van mij iets meer positie markeringen mogen hebben
Klantenreviews
Jean 20-11-2014

“Lieve allemaal,Op he”

Lieve allemaal,Op het Facebook-bericht over de clip van Marin tipte ik het al even aan.. De natte ogen.. maar wel met een heel warm geemod.. Wat waren jullie geweldig!! Zoveel georganiseerd, zoveel gerealiseerd.. maar bovenal hebben jullie met het hele team zoveel warmte en liefde gebracht, onvoorstelbaar. Gistermiddag op het eind van de rit zat ik even met een buurvrouwtje na te keuvelen en zonder verdere bijgedachte ontschoot me toen even de uitspraak: Deze dag heeft me de kijk op de mensheid weer zo opgekrikt'..Zo kan het dus ook zijn, zo zitten mensen dus ook in elkaar, de warmte, de medemenselijkheid en het elkaar zoveel goeds gunnen. Jullie zijn vast doodmoe geweest gisteravond, maar jullie mogen er allemaal een heel voldaan gevoel aan overhouden!Wie weet, met een beetje geluk, kom ik nog eens helpen geven' in plaats van te ontvangen.. Nu zit ik alleen nog na te genieten, te sudderen, opnieuw af en toe met natte ogen.. en een warm geemod.. Dank, heel veel dank aan allemaal, jullie zijn geweldig!!!Lieve groeten en heel veel goede wensen voor alle gevers' en ontvangers'

Gerrianne Willems

Heeft deze review jouw geholpen? Ja (0) | Nee (7)
Albert houwaart 11-02-2014

“Yamaha C-40 niet de eerste de beste”

De Yamaha c-40 is een hele fijne beginners gitaar met een nette afwerking
en een fijne lichte afstelling.
De mat uitgevoerde neck zorgt voor een heerlijke bespeelbaarheid.
Zijn klank is mooi helder en in balans, en voor een gitaar in deze prijs klasse uitzonderlijk te noemen.
Bovendien is de yamaha uitgevoerd met goede mechanieken wat
stemmen en op stemming houden een eitje maakt.
De yamaha C-40 is een absolute aanrader voor de beginnende gitarist!
(check voor de 3/4 versie de cs-40)

Heeft deze review jouw geholpen? Ja (5) | Nee (0)
Schrijf een beoordeling
Schrijf een beoordeling

Beoordeling