🇳🇱 27% korting tijdens Recording Kingsdayop Recording king, The, VHT en meer...🇳🇱

Bestel gemakkelijk de mooiste ukulele's

Shop voor de populairste western gitaren

Ga direct naar gitaarsnaren en bestel snel online

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

Nieuw: de Roland LX digitale piano's

Bezoek onze Piano & Vleugel showroom in Noordwijk

Bestel alle keyboards direct online

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

Kies uit verschillende handgemaakte violen

Hars voor strijkinstrumenten. Bestel eenvoudig online

Oefen in stilte. Bekijk elektrische strijkinstrumenten

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

Wij kopen jouw gebruikte instrument

Bekijk alle tweedehands gitaren

Bekijk alle tweedehands instrumenten

Music All In Blog

De meeste mensen die beginnen met gitaar spelen beginnen met een akoestische gitaar. Of dit ook noodzakelijk is, en wat voor jou als startende gitarist de beste keuze is onderzoeken we in deze blog.

April doet wat hij wil, maar wij hebben wat jij wilt: ...de mooiste tweedehands muziekinstrumenten uiteraard! Ook deze maand weer enkele occasions om je vingers bij af te likken.

Het is alweer half maart en we hebben, door de enorme drukte, nog niet eens de tijd gehad om de gaafste tweedehands muziekinstrumenten aan je te showen. Gelukkig hebben we nu nog even een gaatje gevonden om wat te vertellen over een paar waanzinnig gave tweedehands instrumenten die je nu in ons aanbod vindt!

Lees alles over de verschillende blaasinstrumenten uit de familie van de koperblazers. Hoe heten ze en wat zijn de verschillen en overeenkomsten?
Zoek je een leuk cadeau voor een muzikant? Gelukkig zijn er genoeg accessoires in verschillende prijscategorieën die muzikanten altijd kunnen gebruiken. Wij helpen je op weg met leuke cadeaus voor spelers van de meest voorkomende muziekinstrumenten.
Nu de NAMM show weer achter ons ligt, waar alle aandacht ging naar de allernieuwste muziekinstrumenten, is het nu weer tijd om een aantal van onze tweedehands pareltjes in he zonnetje te zetten!
2024 is alweer ruim twee weken oud en dat betekent dat het hoog tijd wordt om nog enkele toffe tweedehands muziekinstrumenten aan je te laten zien. Ook deze maand hebben we weer een aantal pareltjes binnengekregen!
Je wilt graag banjo leren spelen en we kunnen ons voorstellen dat het kiezen van je eerste banjo zo eenvoudig nog niet is. In deze blog gaan we dieper in op de verschillende soorten banjo’s om je te helpen bij het maken van de juiste keuze en geven je ook een handige top 3 beginnersbanjo’s.
Het kiezen van de juiste trombone voor beginners is van cruciaal belang. In deze blog bespreken we wat belangrijk is om op te letten en bekijken we onze top drie van meest geschikte trombones voor beginners.
De feestmaand is aangebroken. Tijd voor gezelligheid, lekker eten en....samen muziek maken natuurlijk! Misschien is één van deze prachtige tweedehands muziekinstrumenten wel het perfecte cadeau voor bij jou onder de kerstboom! 
Je pedalboard, is naast je gitaar en versterker, een zeer belangrijk onderdeel van je gear als gitarist. De volgorde van je pedalen op je pedalboard is echter van cruciaal belang om het optimale geluid uit je gitaareffecten te halen. Wij deze handleiding, zodat jij het hoogst haalbare uitje gitaarpedalen kunt halen!

Jij, of misschien wel jouw zoon of dochter, wilt graag saxofoon leren spelen. Nu ben je op zoek naar een geschikte saxofoon voor beginners, maar wat is nu het ideale instapmodel? Wij maken het kiezen makkelijker met een top drie van geschikte altsaxofonen voor beginners.

Zoeken

z